Sisteme de Securitate - Automatizari - Instalatii electrice

Timisoara

Romania

Call support

0741-175-696

Supraveghere Video

Siguranta spatiilor mari  poate fi uneori dificila datorita fluxului mare de oameni , dar si a spatiilor interioare  ce  contin obiecte de valoare.

Supravegherea video este una dintre cele mai bune solutii in prezent, permite monotorizarea constanta a tuturor spatiilor inchise si deschise.

Compania de Securitate  este distribuitor principal de camere de supraveghere video si va pune la dispozitie o gama variata de camere, dvd-uri, accesorii, pana la sisteme de supraveghere video la cheie!

Aceste sisteme si-au dovedit eficienta in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanta. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru cresterea eficientei.

Detectia de miscare este digitala si poate fi asociata cu evenimente ca apel telefonic de alarmare, declansare dispozitive de siguranta, etc. Pentru securitate, aplicatiile de supraveghere se pot parola. In functie de necesitatile de supraveghere si urmarire de la distanta se realizeaza diferite configuratii.

In prezent datorita evolutiei tehnologiei avem camere  de supraveghere configurate ce se pot monotoriza direct prin aplicatiile mobile IOS sau Android!

Va oferim cel mai bun raport pret-calitate!

supraveghere-video