Sisteme de Securitate - Automatizari - Instalatii electrice

Timisoara

Romania

Call support

0741-175-696

Monitorizare Persoane

Marile companii prefara sa stie cata lume se perinda in incintele lor, de accea apeleaza la sistemul de monotorizare a persoanelor, facand asfel sondaje si publicitate pe baza gradului de ocupare a spatiului!

Principalele caracteristici ale  acestui sistem:

 • permite localizarea prin Internet (transmite periodic prin GPRS catre un server web coordonatele geografice ale pozitiei persoanei /animalulului monitorizat )
 • permite localizarea prin SMS (trimite direct pe telefonul mobil un link cu pozitia vehiculului localizat prin Google Maps)
 • include microfon intern permitand atat ascultarea de la distanta (monitorizarea audio fara ca cei din jurul aparatului sa stie ca sunt ascultati / mod „spion”)  cat si comunicarea cu persoana monitorizata (aparatul poate fi folosit si ca telefon mobil cu functiuni limitate; poate fi folosit ca telefon mobil pentru copii, putand apela numai o lista restransa si prestabilita de doua numere de telefon)
 • contine o baterie interna care ii permite o autonomie de functionare
 • informatiile de localizare pot fi trimise la intervale regulate, aceste intervale putand fi modificate in functie de necesitati dar si in functie de bugetul pe care doriti sa-l alocati serviciilor implicate (SMS, GPRS)
 • este dotat cu doua memorii interne: o memorie poate fi setata sa memoreze traseul parcurs in cazul in care nu se foloseste transmisia in timp real prin Internet mobil (GPRS) iar o alta memorie este folosita sa stocheze locatiile geografice ale pozitiilor subiectului monitorizat in cazul in care legatura la Internet nu functioneaza sau in cazul in care serverul de monitorizare nu este functional. Aparatul va descarca continutul acestei memorii direct in serverul de monitorizare atunci cand legatura GPRS se restabileste si cand serverul va functiona din nou corect
 • este dotat cu senzor de miscare ceea ce ii permite sa faca o importanta economie de energie atunci cand subiectul monitorizat nu se misca. Imediat ce subiectul incepe sa se miste din nou aparatul reincepe sa functioneze, iesind din starea de power save (economie de energie). Senzorul de miscare este sensibil la vibratii. Cand senzorul de miscare (vibratii) simte o miscare a aparatului determina iesirea din starea de veghe (cu economie de energie) si trimite alarme catre numarul de telefon presetat. Alarmele pot fi sub forma de apel catre acel numar sau sub forma de SMS
 • are buton de SOS – la apasare trimite prin SMS alarma catre un numar prestabilit
 • permite alarme tip GEO FENCE (alarme de iesire dintr-o zona alocata)
 • transmite alarme de depasire a limitei de viteza maxima permisa
 • transmite alarme cand bateria interna de back-up este aproape de descarcare
 • optional poate veni dotat cu magneti industriali inclusi in carcasa aparatului pentru a-l putea atasa obiectelor din otel / fier pe care doriti sa le monitorizati (se poate atasa de tabla unei masini, de o bara de otel, de usa metalica (din tabla de otel) a unei case, etc; aceasta optiune cu magneti industriali trebuie solicitata la cumpararea aparatului, ulterior neputandu-i-se atasa magneti printr-un procedeu simplu. Magneti optionali vin deja inclusi in carcasa daca se solicita la cumpararea aparatului acesasta optiune.

Pentru a avea evidenta persoanle  din compania dumneavoastra apelati cu incredere la serviciile noastre!