Sisteme de Securitate - Automatizari - Instalatii electrice

Timisoara

Romania

Call support

0741-175-696

Audio si Videointerfonie

În concordanţă cu standardele noi de viaţă şi cu o evaluare realistă a riscului pe care îl presupune proprietatea, s-a optat pentru accesul în imobile controlat printr-un sistem de interfonie sau videointerfonie.

Designul atractiv al videointerfoanelor le face mai dorite în orice decor, iar imaginea video redată poate fi de tip color  sau alb-negru.

Cresteti productivitatea si eficienta organizatiei dumneavostra.
Intr-o lume perfecta, toate intalnirile de afaceri ar fi trebui sa fie fata in fata. Cu toate acestea, în aceasta lume imperfecta cu bugete de calatorie reduse, programe aglomerate, termene limita, ambuteiaje in trafic şi locatii dispersate geografic, conferinţele telefonice au dovedit ca economisesc timp şi bani. Acum, puteţi fi sigur că veţi obţine cel mai mult de la o conferinţa telefonica cu solutiile AV Portal. Este cea mai ieftina modalitate de a discuta cu un coleg sau un partener de afaceri.

Solutiile oferite de GBC suporta sunet High-Definition, iar optiunile de configurare sunt flexibile: pot fi montate in incaperi de orice dimensiune, de la birouri de mici dimensiuni pana la sali de sedinta mari prin adaugarea de microfoane suplimentare sau folosirea mai multor unitati conectate intre ele. Unitatile pot fi conectate la PC sau telefon mobilprecum si la sisteme audio externe iar discutiile pot fi inregistrate extreme de simplu.

Deasemenea majoritatea sistemelor GBC de conferinta telefonica sunt integrabile in sistemele de Video conferinta.

audio-interfonie