Sisteme de Securitate - Automatizari - Instalatii electrice

Timisoara

Romania

Call support

0741-175-696

Adresare Publica

Sistemele de adresare publica  sunt folosite in principal in locurile in care este necesar un sunet ambiental de intensitate medie si un sistem de difuzare a anunturilor sau a mesajelor informative. Sistemele pot fi folosite in sonorizari de spatii atat la interior, cat si la exterior. Sunt flexibile, configurabile in functie de cerintele specific si disponibile intr-o gama variata de modele, cu diferite caracteristici tehnico-functionale, oferind solutii capabile sa satisfaca orice cerinta: de la sisteme simple, economice pana la cele profesionale, complexe.

Sistemul trebuie sa asigure o acoperire uniforma a sunetului, indiferent de pozitia ascultatorilor si de configuratia locatiei (forma, mobilier, etc). Acest lucru se poate realiza numai folosind difuzoare amplasate in diferite puncte. Tehnologia pe 100V (caracteristica principala a sistemelor Public Address) permite instalarea in paralel a tuturor incintelor acustice, spre deosebire de un sistem Hi-Fi in care este necesara o combinatie intre instalarea in paralel si in serie. Acest lucru este aproape imposibil de realizat in spatii foarte mari din cauza complexitatii solutiei si a cantitii foarte mari de cabluri necesare. Deasemenea, daca un difuzor cedeaza, vor ceda toate celelalte difuzoare legate in serie, ceea ce nu se intampla in cazul tehnologiei PA pe 100V.

Cea mai simpla structura a unei instalatii de sunet Adresare Publica:

  • Statie centrala (mixer cu aplificare)
  • Difuzoare: De plafon (plafoniere; De perete; De exterior; Tip goarnă; Tip coloană
  • Microfon pentru anunturi
  • Microfon dedicat pentru alarme de incendiu
  • Alte echipamente optionale: Alte microfoane wireless; Alte microfoane tip lavaliere; Generatoare de tonuri de alarma; Central EVAC cu mesaje preinregistrate; echipament sunet ambiental: CD-playere, Tunere Radio, etc.

Puteti apela la noi cu incredere!

adresare-publica